Наши продукти

Нудиме набавка,изработка и монтажа на високо квалитетни и енергетско ефикасни продукти од ремонирани европски брендови

Услуги

Погледнете што можеме да ви понудиме и како можеме да ви го направиме вашиот живот полесен, со се што ви е потребно за вашиот дом

Искуство

Во нашите 30 години работно искуство, имаме преку 50,000 задоволни клиенти кои докажуваат за нашата компетентност

Повеќе за нас и Саламандер

Конструктор ДООЕЛ Скопје е градежна фирма која е формирана уште во 1992 година и е лидер во државата во изработката и монтажата на надворешна столарија. Конструктор ДООЕЛ Скопје во 1999 година потпишува договор со САЛАМАНДЕР за набавка на нивните ПВЦ материјали и со тоа на пазарот во тоа време прикажува иновација. Конструктор е екслузивен преставник на САЛАМАНДЕР во државата повеќе од 20 години. Нашата структура содржи стручен тим со вработени градежни инжинери,стручни технички лица кои имаат над 20 години искуство. Конструктор за 30 години работно искуство има над 50 000 клиенти во државата но и во надвор од неа.

Salamander, со седиште во Türkheim/Unterallgäu, е еден од водечките европски даватели на квалитет за системи за заштеда на енергија, ориентирани кон дизајн на прозорци и врати. Мнозинската семејна компанија обезбедува иновативни, приспособливи и опипливи производи кои се одржливи, издржливи и ориентирани кон иднината. Како искусен партнер на производителите на прозорци, Salamander ја приспособува својата палета производи со високи перформанси и решенијата базирани на апликации токму на потребите на купувачите на прозорци - во име на одличниот квалитет „Made in Germany“, одржливост, сигурна услуга и висока способност за испорака.

Услуги

01

Надворешна Столарија

Дознајте со што точно можеме да ви помогнеме од надворешна столарија

Дознајте повеќе

02

Реновирање

Дознајте како може да го реновираме вашиот дом и да го направиме совршен

Дознајте повеќе

03

Енергетска Ефикасност

Дознајте повеќе за енергетската ефикасност и што нудиме

Дознајте повеќе

04

Останато

Дознајте кои се останатите понуди кои можеме да ви ги понудиме

Дознајте повеќе

Информации

  • 50-та Дивизија бр. 24,
    Скопје, Република Северна Македонија,
    1000
  • info@salamander.com.mk
  • +389 2 3215-484
    +389 78 403 787

Контактирајте не

Име
Презиме
Е-маил
Телефон
Оставете порака тука...